Direktlänk till inlägg 14 januari 2013
Måste tipsa om den här goda rätten som vi gjorde häromdagen!
Baconlindad kyckling med selleri, för 4-5p:
1 kg kycklingfiléer (gärna färsk)
2 pkt bacon
6-7 stjälkar selleri
1 stor purjolök
3 dl vispgrädde
salt och peppar
Sätt ugnen på 225 grader. Ansa kycklingen och dela i 3-4 bitar per filé. Salta och peppra ordentligt. Linda bacon runt varje bit. Skölj och hacka purjon och sellerin. Lägg den baconlindade kycklingen, sellerin och purjon i en smord form. Häll över grädden och ställ in i ugnen 30-40 minuter. Servera med sallad om du vill ha utan kolhydrater, annars vad du vill ;)
Den fina ugnsformen har jag fått från mina mamma och den kommer från Gerbera.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|