Direktlänk till inlägg 13 september 2012
Vetesurdeg, dag tre kväll: Mata på med 60 g vetemjöl och 60 g vatten och rör om. Ställ tillbaka in i kylen igen.
Imorgon kan man börja baka på surdegen! Jag får se om jag hinner baka ihelgen eftersom jag jobbar både fredag och lördag samt ska på Majas dop på söndag :) Om man vill baka vid ett senare tillfälle kan man mata på degen ett par gånger i veckan.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 | |||
|