Direktlänk till inlägg 21 maj 2012
Idag hade mannen lagat middag tills jag kom hem :) Det blev fajitakyckling med grönsaker i pitabröd. Dock var Santa Marias mexicanska pitabröd torra, fast än vi värmde dem. Coops egna pitabröd är mycket bättre! Förutom brödet som sprack, så var det jättegott!
ca. 4-5 p
1 kg kyckling
2 påsar santa maria fajitakydda
rödlök
paprika
avokado
coctailtomater
gräddfil eller creme fraiche
salsa
pitabröd
Dela kycklingen i små bitar och stek med kryddblandningen. Hacka grönsakerna. Fyll pitabröden med kyckling, grönsaker, gräddfil och salsa.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|