Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012
Imorgon börjar vi jobba igen efter två veckors semester, så det är tillbaka till vardagen som gäller. Vi har ju iaf en resa i oktober som väntar på oss, vi ska nämligen till New York!!! Jag har aldrig varit där tidigare och tar gärna emot tips på restauranger, områden, sevärdheter etc.
Jag lovade ju att jag skulle återkomma med receptet på min svägerska Jills goda förrätt som vi åt under semestern, så här kommer den:
Jag har inga exakta proportioner, men detta är vad en portion innehåller:
en bit chevré
en bit baguette eller formfranska
valnötter
päronbitar
skivade jordgubbar
nektarinbitar
ruccola
coctailtomater
balsamico creme
honung
smör
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg lite chevré på brödet, ringla över rikligt med honung och sätt in i ugnen ca. 10 minuter eller tills osten smält något. Smält smör i en stekpanna och tillsätt lite honung, lägg i valnötterna och rör runt, så att de blir varma och kanderade. När valnötterna är färdiga, lägg i några päronbitar och kandera i samma panna.
Lägg sedan skivade tomater, ruccola, jordgubbar, nektariner och päronbitar på ett fat. Lägg på den varma chevretoasten. Lägg på några kanderade valnötter och ringla över lite balsamico. Servera direkt.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||||
|