Direktlänk till inlägg 23 juli 2012
Idag är jag äntligen ledig efter helgens arbete. Igår när jag kom hem hade sambon lagat mat igen! Kanske borde jobba helg oftare ;) Han bjöd på kassler, som var jättegod! Blir så salt och gott med ädelost i.
Till 4p
ca. 600 g kassler
vit sparris
2,5 dl matlagningsgrädde
100 g ädelost
Sätt ugnen på 200 grader. Skär kasslern i skivor, lägg i botten på en ugnsform. Lägg i sparrisen. Smula över mögelosten. Häll i grädden. Ställ in i ugnen ca. 20 minuter. Servera med potatis och sallad.
(Det behövs inga ytterligare kryddor då både kasslern och ädelosten bidrar med mycket sälta och smak)
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|